Digiosaaja Sofis Design liittyy OSG-yhteisöön yrityskaupalla

Digiosaaja Sofis Design liittyy OSG-yhteisöön yrityskaupalla

Dataohjatun markkinointiviestinnän edelläkävijä OSG vahvistaa digitaalista osaamistaan entisestään osakekaupalla, jossa turkulaisesta Sofis Design Oy:stä tulee itsenäinen osa OSG-yhteisöä.

Konsernin osat ovat OSG Agency, OSG Viestintä ja Sofis Design, ja sen toimitilat ovat Turussa ja Helsingissä. Sofiksen toimitusjohtajana jatkaa Marko Aarnio.

– OSG-yhteisön osana tarjoamme asiakkaillemme aikaisempaa laajemman palveluvalikoiman. Heidän käytettävissään on jatkossa OSG:n osaaminen muun muassa sisällöntuotannossa, palvelumuotoilussa ja tapahtumatuotannossa. Muuten toimintamme jatkuu entiseen tapaan, Aarnio toteaa.

OSG on viime vuosina panostanut datan ja luovan suunnittelun yhdistämiseen. OSG Agency erottuikin Vuoden Toimisto 2018 -tutkimuksessa toimistona, joka valittiin tavallista useammin yhteistyökumppaniksi digitaalisen osaamisen takia. 55 prosenttia OSG:n asiakkaista valitsi OSG:n tällä kriteerillä, kun keskimääräinen luku oli 20 prosenttia. OSG Viestintä on sijoittunut Vuoden Toimisto -kisassa kahdesti peräkkäin kolmen parhaan viestintätoimiston joukkoon.

– Sofis Design tuo OSG-ryhmään lisää erityisesti back end -osaamista. Toisin sanoen pystymme jatkossa tarjoamaan verkkoviestintää ja teknisiä ratkaisuja kokonaispalveluna palvelinalustoista ja räätälöidyistä ohjelmistoista alkaen. Me olemme OSG:ssä innostuneita tiedosta ja tulevaisuudesta, joten Sofiksen IT-osaajat ovat yhteisöömme erityisen sopiva täydennys, OSG-ryhmän emoyhtiön Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala kommentoi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jaakko Ojala, Ojala & Saari Oy, p. 0400 630 050, jaakko.ojala@osg.fi
Toimitusjohtaja Marko Aarnio, Sofis Design Oy, p. 040 558 9018, marko.aarnio@sofis.fi

www.osg.fi
www.sofis.fi