Meyer Turku valitsi OSG:n

Meyer Turku valitsi OSG:n

Meyer Turku ja OSG Agency sekä OSG Viestintä syventävät yhteistyötään. OSG rakentaa muun muassa Meyerin työnantajamielikuvaa, ja nyt yhteistyö laajenee entisestään.

— Loistoristeilijöiden rakentamisessa tarvitaan monipuolista osaamista, ja samaa laaja-alaista ammattitaitoa odotamme kumppaneiltamme. OSG valikoitui toimistoksemme kilpailutuksen kautta. Haluamme toimiston, josta saamme kaikki markkinointiviestinnän palvelut yhdeltä luukulta, Meyer Turun viestintäpäällikkö Tapani Mylly kertoo.

Kilpailutuksen tuloksessa korostui OSG:n kattava markkinointiviestinnällinen osaaminen, kyky kokonaisvaltaisiin näkemyksiin sekä datan ja digitaalisuuden hyödyntäminen suunnittelussa ja kohderyhmän tavoittamisessa.

— Meyer Turussa on jo parin vuoden ajan panostettu digitaaliseen rekrytointiprosessiin. Datan ja analytiikan ansiosta rekrytointi ei ole pimeässä hapuilua, vaan voimme kohdentaa markkinointieurot tehokkaasti relevanteille hakijoille. Analytiikka myös syventää tietämystämme hakijoista, Tapani Mylly avaa.

OSG pitää kunnia-asianaan yhteistyötä Meyerin kaltaisen, yhteiskunnallisesti merkittävän toimijan kanssa. Meyer Turun tilauskanta yltää vuoteen 2024 asti, mikä on hieno asia niin telakalle kuin Turun seudulle ja koko Suomen vientiteollisuudellekin. Lisäksi Meyer Turku on merkittävä työllistäjä alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Myllyn mukaan on ensiarvoisen tärkeää, että markkinoinnin toimenpiteillä viestitään Meyerin arvoja työnantajana ja tuetaan telakan rekrytointitavoitteita. Hyviä osaajia tarvitaan koko ajan lisää. Pelkästään tänä vuonna telakalle rekrytoidaan noin 300 uutta työntekijää. Jatkuva haku on päällä esimerkiksi diplomi-insinööreistä, insinööreistä sekä levyseppä-hitsaajista. Myös projektihallintaan tarvitaan osaajia. Rekrytointimarkkinoinnissa onkin onnistuttu hyvin, ja telakalle on saatu haluttua työvoimaa.

OSG Agencyn Business Director Toni Lähteenoja toteaa mainostoimisto- ja viestintätoimistokumppanuuden Meyer Turun kanssa osoittavan, että OSG:n tapa hyödyntää dataan pohjautuvaa ymmärrystä suunnittelun kaikilla tasoilla tuottaa lisäarvoa asiakkaille.

— OSG tunnetaan täyden palvelun markkinointiviestintätalona, jolla on pitkäaikaisia strategisia ja operatiivisia asiakkuuksia monilla toimialoilla. Kumppanuus Meyer Turun kanssa on meille erityisen hieno asia, koska voimme olla mukana tukemassa asiakkaan kasvua alalla, josta on hyötyä koko Suomelle, Toni Lähteenoja korostaa.

Lisätietoja:

Meyer Turku, Tapani Mylly, viestintäpäällikkö, tapani.mylly@meyerturku.fi, +358 50 560 2464, www.meyerturku.fi

OSG Agency, Toni Lähteenoja, Business Director, toni.lahteenoja@osg.fi, +358 44 333 1019, www.osg.fi

Meyer Turku Oy:n telakka on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Meyer Turku on yhdessä sisartelakoidensa, Papenburgin Meyer Werftin ja Rostockin Neptun Werftin kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Turussa on rakennettu menestyksellisesti laivoja vuodesta 1737 alkaen.

OSG-konserni on yksi Suomen suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista markkinointiviestintäyrityksistä. Konserniin kuuluvat OSG Agency ja OSG Viestintä työllistävät yli 40 alan ammattilaista. Yrityksellä on toimistot Turussa ja Helsingissä.

Työnantajamielikuvan rakentamisesta voit lukea lisää OSG Viestinnän blogista.

OSG:n tiimi vasemmalta: Virve Passi (Planner/Copywriter), Evastina Tikkala (AD), Niko Kattelmäki (Lead Developer), Saara Aarnio (Content Specialist), Vesa Kajander (Digital Marketing Manager), Toni Perez (Toimitusjohtaja, OSG Viestintä Oy), Johanna Muukkonen (Account Manager) ja Toni Lähteenoja (Business Director).