OSG avaa toimiston Malagaan

OSG avaa toimiston Malagaan

Markkinointiviestintätoimisto OSG laajentaa toimintaansa Espanjaan. Malagaan perustetun OSG Experiencian väellä on vahva kokemus digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, tuotannosta ja projektijohdosta. Toimisto edustaa Espanjassa myös OSG-yhteisön laajaa tarjoamaa aina analytiikasta vahvaan konseptisuunnitteluun ja sisältösuunnittelusta viestintään.

OSG Experiencia vetää Malagassa suomalainen Anni Toivakainen, joka on toiminut pitkään digitaalisen markkinoinnin alalla niin eri yritysten palveluksessa kuin freelancerinakin. Toivakainen toimii myös matkailualan yrittäjänä. Digiprojektien teknisestä johdosta ja suunnittelusta vastaa Ernesto Jimenez.Hänellä on laaja kokemus kansainvälisten brändien globaaleista digikampanjoista.

Espanjan tiimiin kuuluu lisäksi ohjelmoijia, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä OSG Agencyn Suomen digiosaston kanssa.

”Olemme tutkineet jo pitkään mahdollisuuksia digiosaamisemme laajentamiseen ja löysimme Malagasta meille erittäin kokeneen tiimin. Aurinkorannikolla on tarjolla paljon osaavaa kansainvälistä digialan työvoimaa”, OSG-yhteisön toimitusjohtaja Jaakko Ojala kertoo.

OSG Experiencian tavoitteena on saavuttaa vahva asema myös espanjalaisilla markkinoilla.

”Pohjoismaat ja Suomi ovat erittäin hyvässä maineessa Espanjassa ja moni haluaa työskennellä pohjoismaisessa yrityksessä.  Uskon, että pohjoismaisuus tuo etua myös asiakashankintaamme paikallisesti, sillä espanjalaiset arvostavat esimerkiksi suomalaista design-näkemystä”, Toivakainen sanoo.

Ojalan mukaan Malagan toimisto avaa uusia mahdollisuuksia Suomen henkilöstölle.

”Moni Suomen työntekijöistämme on jo kertonut kiinnostuksestaan työskennellä Malagassa. Meillä on suunnitteilla oma vaihto-ohjelma, jonka ansiosta halukkaat voisivat viettää tietyn jakson Espanjassa.”

Kuvassa:

Anni Toivakainen (Managing Partner, OSG Experiencia)

Ernesto Jimenez (Digital Marketing Manager, OSG Experiencia)

 

Tutustu OSG Experienciaan täällä!