fbpx

Brändin hallinta

Strateginen suunnittelu:

Onnistuneen markkinoinnin selkärankana toimii vahva, liiketoiminnan tavoitteita ajava markkinointistrategia. Kehitämme luovia, B2B- ja B2C-markkinointiin räätälöityjä näkemyksiä, joissa tavoitteet ja toimintamallit yhdistyvät mitattaviksi tuloksiksi.

Luova suunnittelu:

Onko käsissäsi tuote tai palvelu, jonka läpimurto vaatii enää ammattitaitoista konseptointia? Onko jo olemassa oleva brändisi kirkastamisen tarpeessa? Etsitkö vuoden huipuinta mainonnan ideaa? Luovuus on kaiken tekemisemme ydin, koska markkinoinnin punainen lanka on aina kiinnostavassa ja erottuvassa konseptissa. Ja koska haluamme saada aikaan todellisia muutoksia, meillä luovuus ja data kulkevat käsi kädessä.

Kampanjasuunnittelu:

Ideat ja konseptit kasvavat kampanjoiksi, kohtaamisiksi ja tuloksiksi, kun yhdistämme luovaan suunnitteluun kohderyhmätuntemuksen, monikanavaisen mediaosaamisen sekä jokaiseen kampanjaan räätälöidyt mittarit.

Sisällöntuotanto:

Monikanavaista markkinointia tuetaan kohderyhmiä aidosti kiinnostavilla ja sitouttavilla sisällöillä. Tarvitsetko kattavan sisältöstrategian, ohjausta sisällön ideointiin, valmiit kanavakohtaisesti räätälöidyt sisällöt vai koko paketin mittareineen? Meiltä saat ne kaikki.

Graafinen suunnittelu:

Graafinen suunnittelu antaa ulkoasun viestille, jonka haluat välittää. Luomme yrityksellesi visuaalisia ratkaisuja, joiden ansiosta tuotteesi tai palvelusi myy. Yhtenäinen, brändiä tukeva ilme on avain tunnettuuden lisäämiseen.

Pakkaussuunnittelu:

Pakkaussuunnittelussa kiinnitämme huomiota paitsi käytettävyyteen, myös oikeanlaisiin mielikuviin. Ammattitaitoisesti suunniteltu pakkaus suojaa tuotetta, täyttää kaupan logistiset vaatimukset, viestii yrityksen arvoista sekä toimii tuotteen tärkeänä mediana ostopäätöksen hetkellä.

Referenssimme:

Vilkas 2020 OSG Agency referenssi

Vilkas 2020

Calcifit

HETI-tuoteinnovaation lanseeraus

Apetit

Neito

Vegepops