fbpx

Digitaaliset ratkaisut

Analytiikka:

Data on välttämätön apuväline markkinoinnin mittaamisessa, sillä sen avulla on mahdollista saada tietoa kohdeyleisöstä, automatisoida rutiinitoimenpiteitä, kehittää liiketoimintaa sekä säästää työtunteja. Usein haasteena kuitenkin on, että mittareita on liikaa ja niitä tulkitaan väärin. Meille huomion kiinnittäminen datan laatuun ja luotettavuuteen kilpailuetua tavoitellen on sydämen asia.

Hakukoneoptimointi:

Hakukoneoptimointi eli Search Engine Optimization (SEO) on avain näkyvyyden lisäämiseen ja kaupankäynnin vilkastamiseen. Hakusana-tutkimuksen pohjalta tehtävä hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi löytymään Googlen hakutulosten kärkipäästä silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät niitä palveluita tai tuotteita, joita yrityksesi myy. Keskity sinä olennaiseen, me keskitymme näkyvyytesi parantamiseen.

Verkkomainonta & sosiaalinen media:

Hakukoneista, sosiaalisesta mediasta ja erilaisilta foorumeilta etsitään ratkaisuja – ja vastaukset halutaan silloin nopeasti. Verkkomainonta eli maksettu mainonta digimedioissa ja somessa toimii tehokkaana brändin, tuotteen, palvelun tai tapahtuman markkinoijana. Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat olennaisen datan keräämisen. Sen avulla kehitämme ja kohdennamme mainontaa juuri oikealle yleisölle, juuri oikeissa kanavissa.

Verkkosivut & verkkokauppa:

Mielestämme laatu ja helppokäyttöisyys kuuluvat samaan lauseeseen. Siksi käytämme maailman suosituinta julkaisujärjestelmää, WordPressiä, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteuttamisessa. Datalähtöisyyteen luottavana luovana toimistona meille on tärkeää, että tuloksia mitataan oikeilla menetelmillä, kuten kävijäseurannan ja web-analytiikan avulla. Ammattilaisten toteuttamat verkkosivuratkaisut takaavat, että tekninen tuki on aina saatavillasi.

Markkinointiautomaatio:

Toivotko, että käytössäsi olisi robotti, joka tietäisi, ketä kuuluu lähestyä ja millaisilla sisällöillä, mahdollistaisi jatkuvan kehityksen sekä tekisi töitä silloinkin, kun muut eivät ole paikalla? Kirsikkana kakun päällä robotti tietäisi, miten analytiikka jalostetaan hyödylliseksi kokonaisuudeksi. Jos vastasit kyllä, haluamme esitellä sinulle markkinointiautomaation. Se tehostaa markkinointia, parantaa asiakaskokemusta sekä tukee myyntiä. Automaation avulla saadun yksityiskohtaisemman datan pohjalta markkinointiasi voidaan kohdentaa juuri oikealla yleisölle.

Konsultointi & koulutus:

Kun erikoisosaamista vaativa tuote- ja asiakasymmärrys on parhaiten hallussa yrityksesi omilla asiantuntijoilla, hyvä vaihtoehto on kouluttaa ja sparrata oma tiimisi vastaamaan vahvuusalueidensa digimarkkinoinnista. He tuntevat tuotteensa, me tunnemme strategiat ja työkalut, joilla tieto saadaan tehokkaimmin potentiaalisille asiakkaille. Kestoltaan ja sisällöltään aina räätälöity koulutusmetodi toimii tuloksellisesti mm. dataohjatun sisällöntuotannon, hakusanamainonnan ja web-analytiikan osalta.

Referenssimme: