fbpx

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio – saatko siitä varmasti kaiken irti?

Haluaisitko selvittää, toimiiko yrityksesi markkinoinnin automaatio odotetulla tavalla? Saatteko vastinetta rahalle vai voisiko markkinointiautomaatiota tehostaa uusille kierrosluvuille?

Jotta pääset perille yrityksesi markkinointiautomaation nykytilasta, varaa meiltä markkinoinnin automaation auditointi. Asiantuntijamme Anna Nordström tekee analyysin, jonka pohjalta markkinointiautomaatiota voi lähteä kehittämään entistä tehokkaammaksi.

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme keskustella auditoinnista tarkemmin.

  *-merkityt kohdat ovat pakollisia

  Selvitä, miten yrityksesi markkinointiautomaatio toimii

  Auditoinnissa selvitetään, onko yrityksesi markkinointiautomaation potentiaali hyödynnetty kaikilta osin ja tarpeeksi tehokkaasti. Auditointi toteutetaan SWOT-analyysia hyödyntämällä.

  Samalla kun saat selville, miten markkinoinnin automaatio nykyisellään toimii, saat myös selvennettyä

  • mitä haluat markkinoinnin automaatiolla saavuttaa
  • mitä kehitystarpeita markkinoinnin automaatiossa on
  • mitkä ovat nykyiset haasteet tai ongelmat ja mitä niille voisi tehdä.

  Auditoinnin tekee markkinoinnin automaation asiantuntija

  Auditoinnin suorittaa OSG Agencyn Data Consultant Trainee Anna Nordström, joka on tehnyt markkinoinnin automaatiosta yliopistotason tutkimusta.

  ”Olen Suomessa (ja globaalisti) ensimmäinen, joka on tutkinut markkinointiautomaatiota asiakaskokemuksen muodostamiseksi. Tutkielmassani keskiössä on markkinointiautomaatio­teknologia ja se, miten markkinoiva yritys voi hyödyntää markkinointiautomaation toimintoja asiakkaan kokeman arvon muodostamiseksi. Tutkielma on toteutettu korkean profiilin asiantuntijatiimissä, ja sen pohjalta on suunnitteilla väitöskirja. Pro gradu -tutkielma arvosteltiin usean professorin toimesta erinomaiseksi.”

  Anna Nordström

  Varaa auditointi nyt

  Kun haluat selvittää, tuoko markkinoinnin automaatio tarpeeksi tulosta, varaa meiltä auditointi. Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja otamme sinuun yhteyttä.

   *-merkityt kohdat ovat pakollisia

   Saat auditoinnin tulokset käyttöösi sellaisenaan. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.