Kiikarissa Account Manager

OSG Agency on datalähtöinen luova toimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ja monikanavaisia markkinointiratkaisuja.  Datan hyödyntäminen niin luovassa suunnittelussa kuin digimarkkinoinnissakin on ydinosaamistamme. Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja tyytyväisistä asiakkaistamme. Tuorein osoitus asiakkaidemme arvostuksesta ja luottamuksesta on Vuoden Toimisto 2022 -voitto Digitoimistot-kategoriassa.

Avoinna oleva tehtävä

Haemme nyt opintovapaalle lähtevälle Account Managerillemme sijaista. Työsuhde voi jatkua mahdollisesti pidempäänkin. Tehtävänä on yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiimme, projektien aikataulutus, seuranta ja laskutus, yhteistyö suunnittelijoidemme kanssa sekä uusien asiakkaiden hankinta yhdessä myyntitiimin kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja työkaverisi alan osaavia ammattilaisia. 

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingissä (Vilhonkatu) ja Turussa (Itäinen Rantakatu). Jaamme toimistotilat konsernin toisen yrityksen, OSG Viestinnän, kanssa. Ajan hengen mukaisesti teemme töitä joustavalla hybridi-mallilla.

Mitä odotamme?

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja organisointikykyistä ammattilaista, jonka pelisilmä ei petä tiukoissakaan tilanteissa.

Odotamme hakijalta kokemusta

  • mainos- tai digitoimistoasiakkuuksista (b2c, b2b)
  • erilaisista projekteista (esim. verkkosivujen toteutus, monikanavaiset digimarkkinointikampanjat ja laajoista sisällönsuunnittelu- ja tuotantoprojektit) 
  • projekteista, joissa mainosjärjestelmät, kuten Google ja Meta, ovat olleet vahvassa roolissa. Tiedät kokemuksesta yleisellä tasolla, mitkä näiden ympäristöjen vaatimukset ja mahdollisuudet ovat. 

Mitä monipuolisempi taustasi on, sen parempi. Tehtävään valittava puhuu sujuvaa mainostoimistoa ja kykenee keskustelemaan asiakkaiden lisäksi koodareiden, analyytikkojen ja muiden suunnittelijoidemme kanssa. Pestissä tarvitaan myös hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Sinäkö se oot?

Tutustu toimistoon: osg.fi

Lähetä hakemuksesi:

mikko.raunio@osg.fi