Lihaa mestareille. Kaikella kunnioituksella.

Familia on suomalainen lihatalo, joka tuo maailman parhaat lihaherkut suomalaisten lautasille. Familia kaipasi digitaalisen markkinointinsa tueksi helposti jalkautettavan kattokonseptin, joka puhuttelisi urbaaneja, kokeilunhaluisia liharuuan ystäviä. Suunnittelutiimimme laati Familiaa varten Lihaa mestareille -konseptin.

Konsepti puhuttelee kunnianhimoisia kotikokkeja ja huomioi heidän rakkautensa laadukkaisiin raaka-aineisiin. Mainonnan päärooli annettiin lihalle ja siitä syntyville ruuille. Yksinkertaisen oivaltava konsepti taipuu hyvin erilaisiin liharuuan sesonkeihin, ja slogania voi päivittää näppärästi tuotteen mukaan.

Modernilla tavalla arvokas visuaalinen ilme tekee kunniaa turvalliselle lihalle ja sen vastuulliselle alkuperälle. Koska läpinäkyvyys, jäljitettävyys ja eläinten hyvinvointi vaikuttavat Familian päivittäiseen päätöksentekoon, arvot kirjattiin myös uuteen kiteytykseen ”Meat with respect”. Kiteytys allekirjoittaa Familian mainonnan ja sitä kautta kaiken tekemisen.

Familian tuotteet ja reseptit löytyvät verkkosivustolta familia.fi, jonka käyttöliittymä ja sisältö olivat myös käsialaamme.