Maanantaina, 23.3.2020

Eezy ja OSG Agency aloittavat yhteistyön

Suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys Eezy on valinnut OSG Agencyn uudeksi digimarkkinointikumppanikseen. Eezyn visiona on olla Suomen merkittävin työelämän toimija yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Strategisena tavoitteena tämä tarkoittaa alan markkinajohtajuutta Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Eezyn ja OSG:n yhteistyön tarkoituksena on auttaa Eezyä saavuttamaan tavoitteensa sekä vahvistaa Eezyn brändimielikuvaa Suomen monipuolisimpana henkilöstö- ja työelämäpalveluja tarjoavana yrityksenä.

OSG Agencyn kokemus luovan brändiajattelun sekä tuloksellisen, dataa hyödyntävän digitaalisen mainonnan saumattomasta yhdistämisestä puolsivat päätöstä aloittaa kumppanuus.

“- Meillä on selvä tavoite olla alamme markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä, ja halusimme löytää tavoitteeseen yhtä sitoutuneen kumppanin. Meidät vakuutti erityisesti OSG:n digimarkkinoinnin huolellisesti määritelty prosessi, tuloksellinen datan kerääminen ja käyttäminen sekä tulosten tarkka mittaaminen läpi koko prosessin. He pystyivät myös osoittamaan vahvoja referenssejä muun muassa juuri työnantajamielikuva- ja rekrymarkkinoinnin saralta”, kertoo Eezyn viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Lehto.

OSG:llä ollaan luonnollisesti myös innoissaan merkittävän kumppanuuden alkamisesta. Mahdollisuus päästä tekemään tavoitteellista ja kunnianhimoista digimarkkinointia voimakkaaseen kasvuun tähtäävän yrityksen kanssa on tilaisuus, johon on etuoikeus tarttua.

“- Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia siitä, että Eezy päätti luottaa meihin ja osaamiseemme. Digimarkkinointiamme ohjaa vahvasti ajatus datan ja luovuuden yhdistämisestä, jotta saamme tuotettua aitoa tulosta asiakkaillemme kiinnostavalla ja puhuttelevalla tavalla. Eezyn nykyisessä tekemisessä on erinomainen draivi, ja nyt haluammekin tulla avuksi lisäämään kierroksia ja saavuttamaan Eezyn kunnianhimoiset tavoitteet yhdessä”, linjaa OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio.

Lisätietoja:

Eezy / Hanna Lehto, viestintä- ja markkinointijohtaja / 044 069 6983 / hanna.lehto@eezy.fi / www.eezy.fi 

OSG Agency / Mikko Raunio, CEO / 050 427 7403 / mikko.raunio@osg.fi

Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa, kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Eezyn palvelut kattavat mm. henkilöstöpalvelut, rekrytoinnin ja kevytyrittäjien palvelut. Eezy työllistää vuosittain noin 30 000 henkilöä viime vuoden liikevaihdon ollessa yli 300 miljoonaa 

OSG Agency on osa OSG-konsernia, joka on yksi Suomen pitkäikäisimmistä yksityisessä omistuksessa olevista markkinointiviestintäyrityksistä. Konserniin kuuluvat OSG Agency, OSG Viestintä sekä OSG Experiencia, joka operoi Espanjan Málagassa. Yrityksellä on toimistot Turussa ja Helsingissä.

Takaisin blogiin