Torstaina, 7.5.2020

Eezy United – urheilijoille räätälöity henkilöstöpalvelu

Antti-Jussi Niemi, Jarkko Ruutu ja Toni Dahlman perustivat Eezy Unitedin, jonka digimarkkinointia OSG Agency kirittää.

Kerroimme maaliskuun lopulla, että aloitimme Eezyn uutena digimarkkinointikumppanina. Eezy on Suomen merkittävimpiä työelämän toimijoita tarjoten useita erilaisia palveluita niin yrityksille kuin työnhakijoillekin. Esimerkiksi henkilöstövuokraus, rekrytointi, organisaatioiden kehittämisen palvelut sekä kevytyrittäjän palvelut lukeutuvat Eezyn repertuaariin.

Mutta mitä tapahtui, kun entiset huippujääkiekkoilijat sekä pitkän linjan rekrytointiasiantuntija pääsivät saman pöydän ääreen? Eezy-perheeseen syntyi täysin uusi yritys, Eezy United. Ideana on yhdistää urheilijat ja työelämä – yhtälö, joka voi olla kilpaurheilijalle haastava niin uran aikana kuin sen jälkeenkin. Eezy Unitedin taustalla ovat Antti-Jussi Niemi sekä Jarkko Ruutu, ja kaksikon rinnalla toimii pitkän rekrytointikokemuksen Eezyllä kerännyt Toni Dahlman.

Eezyn digimarkkinointikumppanina OSG Agency on luonnollisesti mukana kirittämässä myös tuoreen yrityksen suoritusta ja varmistamassa, että Eezy Unitedin joukkue pääsee vauhtiin työmarkkinoiden pelikentillä.

Mikä on Eezy United?

Eezy United alkaa työllistää nykyisiä ja jo lopettaneita urheilijoita yhteistyössä Eezyn kanssa. Yritys tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden hyödyntää kilpaurheilusta tuttuja vahvuuksia myös työelämässä.

Näin Antti-Jussi Niemi taustoittaa ideaa:

”Lähipiirissämme huomattiin, että uran jälkeinen työllistyminen ei ole aina helppoa, vaikka kyseessä ovat motivoituneet ja määrätietoiset ihmiset. Pohdimme myös tarvetta palvelulle, jossa pystyisi helposti yhdistämään aktiivisen urheilu-uran ja työn. Urheilijat ovat äärimmäisen tavoitteellisia ja luotettavia, heidän osaamisestaan hyötyy mikä tahansa yritys.”

Tätä taustaa vasten syntyi urheilijoille räätälöity henkilöstöyritys. Erinomaisten verkostojen avulla sekä Eezyn vahvaan työelämätuntemukseen nojaten Eezy Unitedissa osataan valikoida parhaat ammattilaiset kentiltä yrityksiin ja tunnistaa urheilijoiden potentiaali kilpasuoritusten ulkopuolisessa elämässä.

Miksi Eezy United perustettiin?

Urheilijan elämä on kurinalaista. Jos urheiluun on panostanut täysillä nuoresta asti, ei suunnitelmaa B välttämättä ole. Kun urheilu-ura väistämättä jossain kohtaa loppuu, on edessä työnhaku, mutta CV:ssä vähän tai ei lainkaan ”tavallista” työkokemusta. Toisaalla yritykset tarvitsevat motivoitunutta, tavoitteellista työvoimaa. Juuri tähän kohtaanto-ongelmaan Eezy United haluaa uudella palvelullaan vastata.

Ilta-Sanomien haastattelussa Jarkko Ruutu kertoo:

”– Haluamme auttaa siinä, että urheilijoiden potentiaali realisoituisi yrityksille. Potentiaalia löytyy kyllä, oli kyse sitten meritoituneesta huippu-urheilijasta tai lisätuloja tarvitsevasta A-juniorista.”

Lisäksi hän muistuttaa urheilijaa erottamattomasti määrittävistä ominaisuuksista, joita arvostetaan korkealle myös työelämässä:

“– Moraali, omatoimisuus, tehokkuus ja tavoitteellisuus ovat yleensä kunnossa, jos on mennyt urheilun mankelin läpi.”

Miten rekrytointi on pyörähtänyt käyntiin?

Ensimmäiset rekrytoinnit on jo suoritettu, ja Eezy Unitedin kautta työtä ovat löytäneet muun muassa jääkiekkoilija, moninkertainen olympiamitalisti Annina Rajahuhta ja entinen liigatason jalkapalloilija Juuso Kevari. Heille Eezy United on pystynyt tarjoamaan kaivattua vetoapua aktiiviuran jälkeiseen elämänmuutokseen. Vastaavasti yritykset saavat määrätietoisia, motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä.

”Urheilumaailma antaa erinomaiset ominaisuudet työelämään ja haluamme valjastaa urheilijoiden lahjakkuuden palvelemaan suomalaista yhteiskuntaa”, Antti-Jussi Niemi tiivistää Eezyn tiedotteessa.

OSG Agency lähtee nyt rakentamaan pohjaa yrityksen web-analytiikalle, joka antaa eväät tulokselliseen, dataohjattuun digimarkkinointiin.

Lisätietoja Eezy Unitedista voit lukea lehdistötiedotteesta, Ilta-Sanomien 21.4.2020 julkaistusta artikkelista sekä Eezy Unitedin verkkosivuilta osoitteesta https://eezy.fi/eezy-united/.

Takaisin blogiin