Torstaina, 8.2.2024

OSG Agency avaa toimipisteen Tampereelle

Markkinointitoimisto OSG Agency avaa toimipisteen Tampereelle. Turkulaislähtöisellä OSG:lla on entuudestaan toimistot Turussa ja Helsingissä. Uusi toimipiste vahvistaa yrityksen läsnäoloa Tampereella, jossa OSG Agencyllä on jo ennestään pitkäaikaisia asiakkaita.

”Tampere on kehittyvä ja dynaaminen kaupunki, minkä vuoksi OSG Agencyn kannattaa olla kaupungissa läsnä. On hienoa seurata Tampereen nopeaa ja voimakasta kehitystä ja  olla mukana yritysten menestystarinoissa”, sanoo OSG Agencyn liiketoimintajohtaja Teemu Väliheikki.

Laajennuksen avulla OSG sitoutuu tarjoamaan entistä parempaa palvelua tamperelaisille asiakkailleen. Tampereen toimipiste sijaitsee co-working-tila MOW Supernovassa, ja se aloitti virallisesti toimintansa tammikuussa 2024.

”Etätoimistoajat ovat opettaneet asiakkaita ja palveluntarjoajia arvostamaan kohtaamisia kasvotusten. Uskon, että konkreettinen toimipiste Tampereella vahvistaa toimistomme kykyä palvella tamperelaisia asiakkaitamme entistä paremmin.”

OSG Agency on tunnettu luovasta lähestymistavastaan markkinointiin ja mainontaan. Yritys on työskennellyt menestyksekkäästi monien eri toimialojen kanssa, ja sen palveluvalikoima kattaa kaiken digitaalisesta markkinoinnista monipuoliseen mainonnan suunnitteluun.

Lisätietoja:
Teemu Väliheikki
050 590 3404
OSG Agency Oy
MOW Supernova
Ratinankuja 1, 33100 TAMPERE

OSG Agency:

OSG Agency on innovatiivinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen useilla eri toimialoilla. Yritys tunnetaan tuloksia tuovasta datavetoisesta luovasta lähestymistavastaan ja sitoutumisestaan asiakastyytyväisyyteen. OSG Agency on valittu kahtena peräkkäisenä vuotena vuoden toimistoksi ja on myös Vuoden Toimisto 2024 -finalisti.

Lue lisää: osg.fi

Takaisin blogiin