Torstaina, 4.3.2021

OSG Agency esittäytyy: Matti Rautiainen

OSG Agency Matti Rautiainen

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Matti Rautiainen, joka toimii meillä asiakkuusjohtajana. OSG:n vakiokalustoon kuuluva Matti on arvostettu ja pidetty työkaveri, joka elää ja hengittää myyntiä. Tämä karismaattinen herrasmies hoitaa asiat jetsulleen ja jämäkästi, mutta huumorin pilkettä unohtamatta – siitä kielii esimerkiksi miehen ”fun fact” haastattelun lopussa.

Kuka olet?

– Olen Matti Rautiainen. Toimin OSG Agencyn Client Services Directorina eli asiakkuusjohtajana.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Olen aloittanut vuonna 2004. Muutama vuosi on siis talossa tullut oltua.

Miten olet päätynyt taloon?

– Minua pyydettiin.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Työnkuvaani ja työpäiviini kuuluvat ratkaisuiden myynti asiakkaille ja new business -caset. Keskeistä on tiimin kanssa työskentely sekä tietysti vastuun kantaminen kokonaisuuksista, jotka minun vastuullani ovat.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Kiinnostavimpia asioita ovat myynti ja ihmiset. Tietysti kiinnostavat myös meillä jo olevat asiakkaat sekä new business -tapaamiset.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Myynnissä loistavien ihmisten kanssa niin kuin täällä.

Mikä OSG:llä on parasta?

– Tavoitteellinen johto, loistavat ihmiset ja mielenkiintoiset asiakkaat sekä monipuolinen osaaminen, mitä meillä talossa on.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Minun lempinimeni oli aiemmassa työpaikassani ”ruoska”. Tänne tullessani sain uusilta työkavereiltani heti ”raipan”. Maine oli kiirinyt. 🙂

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Intohimoni on saavuttaa omat ja asetetut tavoitteet.

OSG Agency on Turussa ja Helsingissä toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Matti ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Account Manager Tarja Malkan.

Takaisin blogiin