Keskiviikkona, 15.9.2021

OSG Agency esittäytyy: Pekka Eskelinen

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelemme Pekka Eskelisen, joka toimii meillä Graphic Designerina. Pekka on OSG:n vanha sotaratsu, joka on pysynyt mukana jo vuodesta 2009. Hurtin huumorin omaava mies on sarkasmin mestari, ja Pekan pokka on liki pettämätön. Työhönsä tämä alan konkari suhtautuu tinkimättömästi, ja hommat hoituvat aina ja jetsulleen. Pekka tunnetaan myös urheilumiehenä: työmatkat taittuvat kippurasarvisella vintage-kilpapyörällä, lounaalla vaihdetaan uusimmat kuulumiset jääkiekosta tai futiksesta ja vapaa-aikana miehen voi bongata (lehdestä) Paavo Nurmi -kisojen toimitsijana. Puhumattakaan OSG:n ”leikkimielistä” kuntotestistä, josta Pekka sai paraatitulokset – seikka, joka ei meiltä työkavereiltakaan hevin pääse unohtumaan.

Kuka olet?

– Pekka Eskelinen, Graphic Designer.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Aloitin täällä tammikuussa 2009.

Miten olet päätynyt taloon?

– Edellisen työpaikan mainososasto lopetti toimintansa ja tarjosimme kollegani kanssa itseämme ja asiakkaitamme OSG:lle. Päästiin, molemmat ollaan edelleen täällä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Pääasiassa tuotannollisia tehtäviä, printtiä, bannereita, videoita sekä jonkin verran suunnittelua.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Mukana pysyminen vaatii jatkuvaa uuden oppimista. Kun itse aloitin alalla työskentelyn niin käytettiin vielä mehiläisvahaa, filmejä korjailtiin käsin etsaamalla ja maskit leikattiin käsin. Kehitys on ollut huimaa ja jatkuu edelleen.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Olisin varmaan jossakin käsityöammatissa, puuseppä tai polkupyörien korjaaja.

Mikä OSG:llä on parasta?

– Työkaverit. Lisäksi on hienoa nähdä meille tulevien nuorten hyvä ammattitaito ja että meillä annetaan heille vastuuta ja mahdollisuus käyttää ja kehittää sitä edelleen.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Jossain vaiheessa kyllästyin toimistotöihin ja lähdin opiskelemaan metsuriksi. Ajattelin että on hienoa, kun saa työskennellä raikkaassa ulkoilmassa. Kun aloitin kahden kuukauden työharjoittelun Turun kaupungin metsäosastolla niin palstani sijaitsi Topinojan (Turun suurin kaatopaikka) vieressä. Haju oli hirveä. Alkoi taas sisähommat kiinnostaa.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Oikea nimeni on Veli Pekka mutta minua on kutsuttu aina Pekaksi. Jos kotiin tulee kirje nimellä Veli Eskelinen niin tiedän, että se on ylinopeussakko poliisilta tai rahankeruukirje Pelastusarmeijalta.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Pekka ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Digital Director Teemu Väliheikin.

Takaisin blogiin