Torstaina, 19.1.2023

OSG Agency esittäytyy: Tarja Silde

Tarja Silde OSG Agencyn Account manager

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Nyt esittelyvuorossa on Tarja Silde, joka työskentelee meillä Account Managerina. Tarja on yksi niitä tyyppejä, joita ilman olisimme hukassa. Olipa kyseessä sitten työprojektin tai toimiston pyörittämiseen liittyvä asia, yleinen neuvo on: Kysy Tarjalta, hän tietää! Tällä eloisalla ja iloisella naisella langat pysyvät käsissä laajemmissakin projekteissa, ja Tarjan tarkkanäköisyyttä sekä rakentavaa palautetta arvostetaan etenkin suunnittelijoiden keskuudessa. Tarja on ahkera soittelija, ja puhelussa on työasioiden lisäksi aina tilaa myös kuulumisten vaihtamiselle ja muulle rupattelulle, minkä jälkeen työpäivää on aina vähän mukavampi jatkaa.

Kuka olet?

– Tarja Silde. Toimin meillä Account Managerina.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Helmikuussa 2014. Kohtahan tässä tulee kymmenen vuotta täyteen!

Miten olet päätynyt taloon?

– Toinen omistajistamme eli Jouko Saari soitti minulle ja ehdotti minulle tapaamista Lohjan ABC:llä. 🙂  Jokke ja Jaakko (Ojala) ajelivat paikalle Turusta ja minä Kirkkonummelta. Tapaaminen meni hyvin, sillä tehdyn työhaastattelun jälkeen aloitin OSG:llä.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Mikään työpäivä ei ole samanlainen, mutta työni sisältää projektien luotsaamista startista maaliin, asiakasyhteyksiä ja tiimin kanssa työskentelyä. Toisin sanoen projektihallintaa hyvin kokonaisvaltaisesti, ja hommaan kuuluu myös kustannusarviointi, resursointi ja lopuksi laskutus. 

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Asiakkaiden moninainen kirjo, lahjakkaiden työtovereiden työskentelyssä mukanavaikuttaminen, alan murros ja yrityksemme muuntautumiskyky sen mukana.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Uskon, että tekisin jotain käsilläni. Tai sitten numeroilla. Konkretia ja faktat ja niitä kohti pyrkiminen ovat ominta minua – ehkäpä siksi olen päätynyt projektipuolelle!

Mikä OSG:llä on parasta?

– Täällä on töissä talentteja, joiden egot ovat sopivan kokoisia. Yhteishenki on hyvä ja puhalletaan yhteen hiileen sen sijaan, että joku haluaisi nostaa itseään korkeammalle jalustalle.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Olen suorittanut yliopistokoulutukseni kokonaan USA:ssa. Käteen jäivät BSc- ja MBA-tutkinnot. Neljä vuotta jenkeissä vierähtivät peräti kolmessa eri osavaltiossa.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Tasaisen kuoreni alla on hurjapää – tai ainakin on ollut! 😉 Esimerkiksi benji-hyppy on hypätty ja moottoripyöräilyä olen harrastanut kahdella mantereella.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Tarja ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Web Developer Arttu Seppä-Lassilan.

Takaisin blogiin