Torstaina, 27.5.2021

OSG Agency esittäytyy: Viktor Lehtinen

Viktor Lehtinen OSG Agency

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Digital Marketing Specialist Viktor Lehtinen. Turun toimiston viherpeukalonakin tunnettu mies ilahduttaa meitä sekä huumorillaan että avuliaisuudellaan: hänellä on aina aikaa vastata digimarkkinointia koskeviin kysymyksiin. Alan ilmiöihin ja uusiin työkaluihin innolla tutustuva Viktor on myös ehtinyt kirjoittaa blogiimme Google Shoppingista sekä vinkannut keinot tarkistaa, mainostavatko kilpailijat brändilläsi Googlessa.

Kuka olet?

– Olen Viktor Lehtinen. Toimin OSG:llä Digital Marketing Specialistina.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Aloitin kesäkuussa 2018.

Miten olet päätynyt taloon?

– Päädyin OSG:lle Digital Excellence Academy -ohjelman kautta, joka oli Googlen kanssa yhteistyössä järjestetty, puolivuotinen koulutus. Koulutusohjelman ajan työskentelin harjoittelijana OSG Agencyllä, jonka jälkeen minut haluttiin talon palkkalistoille.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Käynnistän, seuraan ja optimoin markkinointikampanjoita useissa digitaalisissa kanavissa. Lisäksi seuraan sivustoanalytiikkaa ja selvitän eri kohderyhmäyleisöjen tavoittavuuspotentiaalia.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Se, että on niin paljon erilaisia kanavia, joilla viedä viesti kohderyhmien eteen. Jokaisessa kanavassa on paljon vaihtoehtoisia strategioita ja työkaluja markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Olen jo unelmaduunissani töissä, mutta voisin kuvitella itseni myös jonkinasteiseksi kiinteistömoguliksi, joka nauttisi projektiensa kehittymisen näkemisestä.

Mikä OSG:llä on parasta?

– OSG:n voima on mahtavat työkaverit, mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseensä ja se, että uusiin ideoihin suhtaudutaan avoimesti.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Minusta on kiva käydä hammaslääkärissä.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Minulla ei ole Suomessa toista nimeä, koska äitini ei osannut täyttää Suomeen muuttaessamme kielimuurin takia lomakkeita oikein.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Viktor ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Planner/Copywriter Virve Passin.

Takaisin blogiin