Perjantaina, 2.7.2021

OSG Agency esittäytyy: Virve Passi

Virve Passi Planner/Copywriter OSG Agency

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Virve Passi, toimistomme Planner/Copywriter. Tämä mainosalan pitkäaikainen ammattilainen ja taiturimainen sanan- ja kynänkäyttäjä onnistuu aina yllättämään meidätkin ideoillaan ja luovuudellaan. Asiakastöiden lomassa Virve on myös kirjoittanut blogiimme erittäin mielenkiintoisen artikkelin suunnittelutyöstä – vahva lukusuositus kaikille alan ihmisille ja alasta kiinnostuneille!

Kuka olet?

– Virve Passi, OSG Agencyn Planner/Copywriter.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Tammikuussa 2015.

Miten olet päätynyt taloon?

– OSG etsi copyä, ja vanhat kollegani Taivas-ajalta suosittelivat minua Jaakolle (Ojala), joka otti yhteyttä joulukuussa 2014.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Työpäiväni koostuvat loogisesta ajattelusta ja luovasta ideoinnista asiakkaan esittämän haasteen ratkaisemiseksi. Kun visaisin tehtävänanto on ratkaistu, lopuksi myös tuotetaan jotain konkreettista yksin, OSG:n oman tiimin voimin ja/tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Työnkuvan monipuolisuus ja se, että tulee koko ajan uutta selvitettävää, tutustuttavaa ja ratkaistavaa.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Olen unelmaduunissani. Jos en olisi tässä työssä, olisin mielelläni monimiljardööri, joka olisi mukana erilaisissa hankkeissa ideoimassa ja ratkomassa toteutustapoja.

Mikä OSG:llä on parasta?

– Niin kuin mainostoimistoissa yleensä, parasta ovat työkaverit. Alalle on päätynyt monipuolisesti uteliaita, älykkäitä ja sitoutuneita ihmisiä.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Olen pelannut 10 vuotta jalkapalloa, jonka aloitin vasta aikuisiällä. Paras päätös ikinä.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Olen kirjoittanut 7 romaania, joista yksi on käännetty englanniksi.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Virve ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Graphic Designer Pekka Eskelisen.

Takaisin blogiin