Perjantaina, 11.3.2022

OSG Agency on Vuoden digitoimisto 2022

Vuoden Digitoimisto 2022. OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio ja OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez palkintojen kanssa.

Tavoitteet täyttyivät ja odotukset lunastettiin Vuoden Toimisto -gaalassa 10.3., kun nappasimme voiton Digitoimistot-kategoriassa. OSG Agency on Vuoden digitoimisto 2022!

Toimitusjohtajallamme Mikko Rauniolla on nyt syytä hymyyn. 

“Henkilökunnan ja liiketoiminnan jatkuva kehittäminen näkyvät upeasti asiakastyössä. Digiosaamisemme lisäksi tutkimustuloksissa nousevat esille erityisesti strateginen osaamisemme, toimistomme sitoutuneisuus sekä asiakkaan meidän kanssamme kokema liiketoiminnan hyöty. Nämä ovat meille paitsi mahtavaa palautetta työstämme, myös selkeä kilpailuetu”,

Mikko iloitsee.

OSG:lle historiallinen tuplavoitto

Voitostamme teki entistä makeamman se, että sisaryrityksemme OSG Viestintä putsasi palkintopöydän omassa kategoriassaan. Jo toistamiseen OSG Viestintä on Vuoden viestintätoimisto.

Voiton myötä teimme eräänlaista historiaa, sillä koskaan aiemmin OSG:llä ei ole kotiutettu vastaavaa tuplavoittoa – vaikka Mikko tätä mahdollisuutta alkuvuodesta jo väläyttelikin! Taitaapa saavutus olla ainutlaatuinen myös Vuoden Toimisto -tutkimuksen historiassakin. 

Voiton takana on asiakastyytyväisyys

Vuoden Toimisto -tutkimuksessa kunkin kategorian voittajaksi valikoituu toimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Tutkimuksen toteuttavan Regin mukaan asiakastyytyväisyys on noussut toimialallamme viime vuodesta ja monella toimistolla asiakkaiden antama palaute kertoo todella tyytyväisistä asiakkaista. Toimiva yhteistyö ja korkea osaamistaso ovat asioita, joita myös OSG:n asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet.

“Henkilökunnan lisäksi suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme. Teidän luottamuksenne on meille kaikkein tärkeintä. Haluamme jatkaa odotustenne ylittämistä myös jatkossa”,

Mikko summaa. 


Vuoden Digitoimisto OSG Agency onnittelee sydämellisesti muita Vuoden Toimisto 2022 -voittajia! Kaikki voittajat voit katsoa täältä.

Lue myös artikkelimme, jossa avaamme voittomme syitä: Näistä syistä meidät äänestettiin Vuoden Toimisto -voittajaksi

Vuoden Digitoimisto 2022 OSG Agencyn henkilökunta juhlii voittoa OSG Viestinnän henkilökunnan kanssa.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva markkinointikumppani, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Jos sinunkin yritykselläsi on tilausta tehokkaalle markkinoinnille ja hyville tuloksille, ota meihin yhteyttä

Takaisin blogiin