Keskiviikkona, 28.2.2024

OSG on nimetty 2024 Google Premier Partneriksi

Google antoi helmikuussa tunnustusta parhaille digimarkkinoijille eri puolilla maailmaa ja palkitsi nämä kumppanit Premier Partner ‑statuksella osana Google Partners ‑ohjelmaa. OSG Agency on nimetty 2024 Premier Partneriksi.

Tämä tarkoittaa, että

  • yritys kuuluu maansa Google Partners ‑kumppaneiden kolmen prosentin parhaimmistoon, mikä kertoo yrityksen Google Ads ‑osaamisesta sekä kyvystä solmia uusia asiakassuhteita ja auttaa asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa
  • Yrityksen tiedot näkyvät potentiaalisille asiakkaille Google Partners ‑hakemistossa kärkijoukkoon kuuluville Premier Partnereille omistetulla sivulla
  • yritys saa käyttöönsä ainutlaatuisia etuja, jotka edistävät asiakkaiden liiketoiminnan kasvua ja menestystä Google Adsissa.


Google Partners

Partners-ohjelma on suunniteltu mainostoimistoille ja kolmansille osapuolille, jotka ylläpitävät Google Ads ‑tilejä muiden brändien tai yritysten puolesta. Se tarjoaa tuen lisäksi valikoiman materiaaleja ja innovatiivisia työkaluja, joiden avulla yritykset voivat paremmin auttaa asiakkaitaan menestymään ja kasvamaan verkossa.

Takaisin blogiin