Työelämää uudistamassa

Eezyn tavoitteena on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Onnistuneita työkokemuksia luova Eezy tarjoaa työntekijöille ja yrityksille henkilöstöpalveluita, rekrytointia, organisaatioiden kehittämispalveluita sekä kevytyrittäjyyspalveluita. Me autamme Eezyä kohti tavoitetta ja toimien strategisena, sparraavana kumppanina – operatiivista digimarkkinointia unohtamatta.

Yhteistyömme perustana toimii huolellisesti määritelty digimarkkinoinnin prosessi, jonka vaiheet ovat: 1) tutkimus, 2) digitaalisen markkinoinnin strategia, 3) suunnittelu ja tuotanto sekä 4) kampanjointi, optimointi ja raportointi. Prosessi on antanut asiakkaalle selkeän kuvan siitä, miksi ja miten asioita edistetään. Kaikki tekeminen on mitattavissa ja tulokset analysoitavissa: näin tekeminen pohjautuu dataan ja optimointi koneoppimiseen. Jatkuva seuranta ja tuloksiin reagointi varmistavat oikeassa kurssissa pysymisen.

Teemme Eezylle myös konsepti- ja kampanjasuunnittelua: aineistoja on toteutettu niin digiin, televisioon kuin printtiinkin. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monipuolisesti sekä brändimainontaa että taktista mainontaa.

Lisäksi olemme uudistaneet Eezy-konsernin (eezy.fi) ja siihen kuuluvien Eezy Personnelin (eezypersonnel.fi), Eezy Flow’n (flow.eezy.fi) sekä Eezy Työllisyyspalveluiden (tyollisyyspalvelut.eezy.fi) verkkosivustot. Konserniin kuuluva Eezy Kevytyrittäjät on myös asiakkaamme.

Lue lisää: Datan ja luovuuden yhdistämistä: Case Eezy

Nyt töihin-kampanjakuvitus Eezylle
Eezy Henkilöstöpalvelut jalkapallon EM-kisamainokset
Eezy Personnel verkkosivut OSG Agencylta
Eezy Flow verkkosivut OSG Agencylta