Keskiviikkona, 27.1.2021

OSG Agency esittäytyy: Samu Jaakola

OSG Agency Samu Jaakola Graphic Designer artikkelikuva

Nyt alkavat OSG Agencyn henkilöstöesittelyt! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Aloittakaamme esittelyt Samu Jaakolasta, joka toimii meillä graafisena suunnittelijana. Tämä vapaa-ajallaan innokas kalamies oli myös meille oikea saalis, sillä hyväntuulisen ja ahkeran Samun kanssa työt luistavat. Samu on muuten myös mies henkilöstöesittelyidemme graafisen ilmeen takana ja tekee muitakin visuja oman markkinointimme käyttöön silloin, kun vain asiakastöiltään ennättää. Onpa hän ehtinyt kirjoittaa blogiimmekin drone-kuvauksesta.

Kuka olet?

– Olen Samu Jaakola, graafinen suunnittelija.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Tarkka päivämäärä on vielä muistissa: 11.2.2020.

Miten olet päätynyt taloon?

– Kuulin vinkkiä, että OSG hakee graafista suunnittelijaa ja pääsin ”seulan läpi”. 🙂

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Koen, että graafisen suunnittelijan työtä voisi kuvailla näin: minun työni on tehdä asioista hyvännäköisiä ja käyttötarkoitukseen sopivia, olipa kyse sitten esitteistä, somekuvista tai jostain muusta.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Jatkuvasti uuden oppiminen ja uusien asioiden tekeminen. Myös se, että näkee omaa kädenjälkeä käytössä milloin missäkin, on palkitsevaa ja kiinnostavaa!

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Unelmaduunini oli päästä mainostoimistoon graafiseksi suunnittelijaksi, joten täällä sitä ollaan. 🙂

Mikä OSG:llä on parasta?

– Vaikka olenkin ollut täällä vasta pienen hetken, niin ehdottomasti työkaverit! Mahtavia ihmisiä ja todella lämmin meno, johon pääsi heti mukaan!

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Olen yksi Suomen kärkikisaajista microsarjan FPV droneissa.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

olen intohimoinen kalastaja ja kesäillat monesti kuluvat koskessa perhokalastamassa yksin tai kavereiden kanssa.

OSG Agency on Turussa ja Helsingissä toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Samu ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Project Manager Essi Jaakkolan.

Takaisin blogiin