Keskiviikkona, 24.3.2021

OSG Agency esittäytyy: Tarja Malka

Tarja Malka OSG Agency mainostoimisto

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelemme Tarja Malkan, joka toimii meillä Account Managerina. Tämä iloinen ja helposti innostuva, heittämällä yli 30 vuoden uran mainosalalla tehnyt nainen syttyy tiimityöskentelystä ja yhteistyöstä yhtä paljon kuin reggaeton-tanssista. Tarja pitää lempeän jämäkästi huolta projektien onnistumisesta niin tiiminsä kuin asiakkaankin näkökulmasta. Työyhteisön hyvinvointi on naisen sydäntä lähellä, ja siitä hän on kirjoitellut blogiimmekin.

Kuka olet?

– Tarja Malka eli Tarde. Toimin meillä Account Managerina.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Tulin OSG:lle elokuussa 2019.

Miten olet päätynyt taloon?

– Edellinen työpaikkani (Publiciksen Suomen-toimisto Reputation) lopetti toimintansa kokonaan ja sekä minä että lääkeasiakkaani olimme toimistoa vailla. Tästä lähti keskustelu Jaskan (Ojala) kanssa. Ilokseni me kaikki kotiuduimme OSG:lle.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Työnkuva on monipuolinen ja päivät koostuvat useista eri asioista kuten asiakaspalaverit ja -yhteydet puhelimitse ja meilitse, kustannusarvioiden ja aikataulujen teko, graafikoiden/tiimin kanssa yhteistyö, alihankintayhteydet ja ylipäätään siitä huolehtiminen, että asiakas saa sitä mitä on tilannut tai tarvitsee.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Yhteistyö asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Se, että asioita saadaan aikaan. Ja laskuja lähtemään.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Tämä on unelmatyöni, en olisi muuten ollut mainosalalla 37 vuotta! En unelmoi muusta työstä, tykkään tästä edelleen niin paljon.

Mikä OSG:llä on parasta?

– Ihmiset/työkaverit, luottamus ja hyvä yhteishenki. Kivat esimiehet. Vapaus.

Kerro jokin ”fun fact” itsestäsi!

– Rakastan reggaeton-tanssia, jota yleensä harrastavat 20–30-vuotiaat. 🙂

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Olen ollut nuorena villi ja vieläkin temperamentti kiihtyy nollasta sataan aika äkkiä.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Tarja ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Digital Marketing Specialist Viktor Lehtisen. 

Takaisin blogiin