Perjantaina, 5.11.2021

OSG Agency esittäytyy: Teemu Väliheikki

Teemu Väliheikki, OSG Agencyn Digital Director

OSG Agencyn henkilöstöesittelyt jatkuvat! Osa meistä on työskennellyt OSG:n leivissä jo yli kymmenenkin vuotta, osa taas on tuoreempia tuttavuuksia. Lisäksi joukkoamme värittävät aika ajoin mahtavat traineet ja työharjoittelijat. Yhtä kaikki, meillä OSG:llä on töissä fiksuja, mukavia ja lahjakkaita ihmisiä, jotka haluaisimme esitellä myös teille muillekin.

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Teemu Väliheikki, joka paiskii meillä hommia Digital Directorina. Tältä hyväntuuliselta digimarkkinoinnin konkarilta ei tunnu energia loppuvan, ja menevän miehen voikin löytää milloin Helsingistä, milloin Turusta ja milloin kotikaupungistaan Tampereelta – asiakastapaamisia unohtamatta. Kiireisten aikataulujen puristuksessakin mies on oikea viilipytty, ja löytää aina aikaa kollegojen konsultoinnille tai pikku läpänheittoon. Aika ajoin saamme nauttia myös Teemun kirjallisesta tuotannosta – lue vaikka miehen blogikirjoitus Etikkapesua ja markkinointidataa.

Kuka olet?

– Teemu Väliheikki, OSG:n Digital Director.

Milloin olet aloittanut OSG:llä?

– Olen aloittanut lokakuussa 2015.

Miten olet päätynyt taloon?

– Monen mutkan kautta. Tunsin Jokken ja Jaskan jo entuudestaan vuosien takaa. Parin mainostoimistovierailun jälkeen perustin oman digitoimiston, joka sitten myöhemmin (tai oikeastaan aika nopeasti) liittyi OSG:n porukkaan. Täällä ollaan nyt viihdytty kuutisen vuotta!

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Mistä työpäiväsi koostuvat?

– Mun työnkuva on oikeastaan tosi hybridi. Olen tavallaan asiakkuusjohtaja-asiantuntija, jossa haluan tuoda digiosaamistani pöytään sen lisäksi, että mielelläni toimin myös itse asiakkuuden hoitajana.

Työnkuvaan kuuluu niin asiakkaiden, kuin omien tiimien jatkona toimimista, jossa yhdessä ratkotaan isompia ja pienempiä haasteita ihan perus kohderyhmistä vaikka asiakkaidemme uusien markkinoiden tai maiden tuotelanseerauksiin. Roolini näissä projekteissa on monesti digistrategi, jossa dataa pyritään yhdistämään luovien konseptien kanssa.

Pelkän suunnittelun lisäksi olen hyvin mielelläni ns. kädet savessa ja konfiguroin analytiikkaa tai vaikka ostan monikanavaista mediaa.

Mikä on kiinnostavinta työssäsi?

– Saan eniten kiksejä vaikeista haasteista, joihin pääsen kehittämään ratkaisuja ja lopulta esittämään. Lisäksi uusien asioiden oppiminen on asia, jota pyrin pitämään kiireenkin keskellä mukana.

Jos et olisi jo täällä töissä, niin mikä olisi unelmaduunisi?

– Luova ala on unelmaduunini! Työ haastaa koko ajan, eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin toinen. Jos en olisi OSG:llä, olisin varmaankin toisessa luovassa digitoimistossa.

Mikä OSG:llä on parasta?

– Työkaverit, sopiva vapaus, jatkuva haastaminen ja asiakkaat.

Kerro jokin “fun fact” itsestäsi!

– Aloitin mainosurani 2009. Ensimmäisenä työviikkona mut laitettiin “testiin” esiintymään Turun yliopiston markkinoinnin opiskelijoille kertomaan ammattimaisesta markkinoinnista. Nuorena ja esiintymiskammoisena noin 150 hengen yleisö oli kohtalaisen karmiva. Sen jälkeen olen oppinut nauttimaan esiintymisestä.

Tätä et takuulla tiennyt minusta, mutta…

– Olen vieraillut JYRKI-TV-ohjelmassa.

OSG Agency on Helsingissä ja Turussa toimiva mainostoimisto, joka luottaa erityisesti datan ja luovan suunnittelun liittoon. Ota yhteyttä niin suunnitellaan, minkälaista yhteistyötä Teemu ja me muut voisimme tehdä kanssasi. Seuraavaksi tulemme esittelemään Art Director Olli Hakkaraisen.

Takaisin blogiin