Perjantaina, 10.2.2023

OSG Agency on Vuoden Toimisto – jo toista kertaa peräkkäin

Vuoden Toimisto 2023 OSG Agency ja OSG Viestintä

Hurjimmat toiveemme kävivät toteen Vuoden Toimisto 2023 -gaalassa 8.2., kun tempaisimme voiton Digitoimistot-kategoriassa jo toista kertaa peräkkäin. OSG Agency on Vuoden digitoimisto 2023!

Vuoden toimisto -palkinto lämmittää mieltä erityisesti siksi, että se on suora palaute asiakkailtamme. Kirkkaimman palkinnon saa toimisto, jonka asiakkaat ovat tyytyväisimpiä. Voitto ei ole läpihuutojuttu, sillä tänä vuonna tutkimus sai asiakasarvioita jopa 141 markkinointiviestintätoimistolle, joista 44 ponnisti finaaliin 14:ssä eri kategoriassa.

En voisi olla iloisempi ja kiitollisempi tästä palkinnosta. Voiton uusiminen on todella kova juttu! Salaista reseptiä tuloksen takana ei oikeastaan ole, vaan nojaamme asiakkaidenkin kiittelemiin vahvuuksiimme, joita ovat strateginen osaamisemme, sitoutuneisuutemme sekä hyödyn tuottaminen asiakkaalle. Emme antaneet hanskojen tippua viime vuoden voittomme jälkeen, vaan halusimme jatkaa asiakkaiden odotusten ylittämistä. Ja kun homma niin sanotusti kulkee, ovat tulokset tällaisia”, 

toimitusjohtajamme Mikko Raunio riemuitsee. 

OSG:n voittoputki jatkuu: teimme jälleen historiaa tuplavoitolla

Jo viime vuonna teimme historiaa, kun meidän Vuoden digitoimisto -voittomme lisäksi sisaryrityksemme OSG Viestintä palkittiin Vuoden viestintätoimistona. Tänä vuonna toistimme temppumme ja OSG:lle matkasi jälleen kaksi Vuoden Toimisto -ykkössijaa! 

Tuplavoiton uusiminen kaksi vuotta peräkkäin ei ole ihan tavallista – itse asiassa voi olla, että moista ilotulitusta ei ole koskaan tapahtunut Suomen markkinointiviestinnän kentällä. Ja Vuoden Toimisto -kisahan käydään myös ensi vuonna..! 

Voiton takana on asiakastyytyväisyys

Vuoden Toimisto -tutkimuksessa kunkin kategorian voittajaksi valikoituu toimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Tutkimuksen toteuttavan Regin mukaan kaikilla kategorioiden voittajilla on korkeat asiakastyytyväisyysarvot, ja toimistot tekevät loistavaa työtä. Tämä tieto on ilahduttava koko alan kannalta.

“Tavoitteemme on jatkaa voittoputkea myös ensi vuonna. Tulevana vuonna tulemme panostamaan entistä enemmän asiakasymmärrykseen, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin aina vain paremmin. Asiakkaiden tyytyväisyys on ja tulee olemaan meille ykkösasia”,

Mikko summaa.

Lämpimät onnittelut muille Vuoden Toimisto 2023 -voittajille ja kiitokset oman kategoriamme kirittäjille! Kaikki voittajat voit katsoa täältä.

Takaisin blogiin