Keskiviikkona, 11.1.2023

Vuoden Toimisto -finalisti jo toistamiseen

Vuosi 2023 ei olisi voinut lähteä paremmin liikkeelle, sillä OSG Agency on jälleen Vuoden Toimisto -kilpailun finaalissa Digitoimistot -kategoriassa. Viime vuonna voitto tuli kotiin, ja samanlaista menestystä toivomme tietysti myös Vuoden Toimisto 2023 -kisassa.

”Olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä siitä, että saavutimme finaalipaikan toista kertaa peräkkäin. Olemme jatkaneet oikeiden asioiden tekemistä: kuunnelleet asiakkaitamme ja palvelleet heitä parhaalla mahdollisella tavalla, yhteisiin tavoitteisiin tähdäten. Koko meidän porukka on tehnyt lujasti töitä, ja jo finaalipaikka on mahtava palkinto kovasta duunista. Viime vuonna voitto oli kaikesta huolimatta yllätys, mutta tänä vuonna haluamme ehdottomasti säilyttää kategoriamme piikkipaikan”,

OSG Agencyn toimitusjohtaja Mikko Raunio summaa.

Juhliiko OSG historiallista tuplavoittoa myös tänä vuonna?

Viime vuoden palkintogaalassa OSG putsasi palkintopöydän, sillä meidän lisäksemme myös sisaryrityksemme OSG Viestintä voitti oman kategoriansa Vuoden viestintätoimistona. Voiton myötä teimme eräänlaista historiaa, sillä koskaan aiemmin OSG:llä ei ole kotiutettu vastaavaa tuplavoittoa. Taitaapa saavutus olla ainutlaatuinen myös Vuoden Toimisto -tutkimuksen historiassakin. 

Tänä vuonna olemme valmiit pistämään ennätykset uusiksi, sillä myös OSG Viestintä on jälleen finaalissa.

Vuoden Toimisto -kisassa palkitaan alan parhaat tekijät

Regin Vuoden Toimisto -tutkimus palkitsee vuosittain markkinointiviestintäalan parhaita toimistoja. Tutkimus järjestettiin Suomessa jo seitsemättä kertaa. Tänä vuonna tutkimus sai asiakasarvioita jopa 141 markkinointiviestintätoimistolle, joista 44 ponnisti finaaliin 14:ssä eri kategoriassa.

Asiakastyytyväisyys on kisamenestyksen avain: tutkimus tarkastelee markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin. Lisäksi tarkastellaan toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä markkinointialan kehityssuuntia. Tutkimuksen vastaajina ovat toimistojen asiakkaina olevat markkinointipäättäjät.

Vuoden Toimisto 2023 -kilpailun voittajat julkistetaan palkintogaalassa 8.2.2023. Lämpimät onnittelut kaikille finalisteille ja tsemppiä kisaan!

Katso lista muista finalisteista ja kategorioista täältä: Regi julkistaa vuoden 2023 Vuoden Toimisto -finalistit

Takaisin blogiin